Menu

Ontwikkeling

De eerste vier levensjaren van een kind zijn erg belangrijk voor de vorming van een kind. Een kind wil de wereld ontdekken en dingen uitproberen. Bij Knorretje wordt een kind uitgedaagd en geprikkeld in een veilige omgeving. Zo kan elk kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelen op lichamelijk, verstandelijk en emotioneel vlak.

De zindelijkheidstraining hoort ook bij de ontwikkeling. De leidsters begeleiden de kinderen op een speelse manier bij het zindelijk worden. Wij bekijken per kind wat de beste aanpak is.
Als je meer wilt weten hoe onze leidsters werken aan de ontwikkeling van taal, omgevingsbewustzijn, motoriek en creativiteit bij de kinderen, lees dan hier.

Download het pedagogisch beleid

Het pedagogisch beleid van Kinderdagverblijf Knorretje biedt een basis van waaruit gewerkt en gehandeld wordt met de kinderen. Kernwoorden in ons pedagogisch beleid zijn het bieden van warmte, persoonlijke aandacht en veiligheid en het bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. In ons beleid beschrijven wij hoe wij dit bereiken en wat daarvoor benodigd is.

Download: Het pedagogisch beleid (PDF)

Download: Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid (PDF)

Last modified onMonday, 18 February 2019 09:31
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

Email
More in this category: « Staff Ziekte »

Didactic vision

About Knorretje

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: