Menu

Voeding

Voeding

Bij Kinderdagverblijf Knorretje houden we voor de baby's zo veel mogelijk het voedingsschema van thuis aan. Je moet zelf de babyvoeding voor je kind meenemen. Dit mag uiteraard ook borstvoeding zijn. Het is mogelijk om een voorraad borstvoeding in te vriezen. De peuters volgen in principe het voedingsschema van het kinderdagverblijf, waarbij we natuurlijk zo goed mogelijk rekening houden met de voedingsgewoonten en de wensen van thuis. Als er veranderingen zijn in het voedingsschema en de voedingsgewoonten van je kind, geef dit dan door aan de leidsters.

's Ochtends wordt er met de kinderen vers fruit gegeten en sap gedronken. Voor de kleinsten wordt een vers fruithapje gepureerd. Tussen de middag wordt er brood gegeten en melk gedronken. Aan het einde van de middag eten we in de kring met de kinderen een gezond tussendoortje zoals een cracker, rozijntjes, een rijstwafel, een soepstengel of een plakje ontbijtkoek.

Als je kind jarig is en je wilt trakteren, dan adviseren we gezonde of hartige traktaties uit te delen.

Last modified onWednesday, 31 July 2013 11:39
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

Email

Didactic vision

About Knorretje

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: