Menu

Dagindeling

Als de 'grotere' kinderen de ouders hebben uitgezwaaid, kunnen ze vrij spelen. Om 9.30 uur ruimen we met elkaar op en gaan dan aan tafel om sap te drinken en fruit te eten. Daarna wordt er gezamenlijk gezongen, gelezen en gekletst in de kring. De kinderen vanaf een leeftijd van 2½ jaar gaan vervolgens naar de andere ruimte waar ze activiteiten kunnen doen die voor hun leeftijd geschikt zijn. Als het mooi weer is spelen we veel buiten. Is dit niet het geval dan zijn er binnen genoeg dingen te doen, zoals puzzelen, spelen met duplo, knutselen, kringactiviteiten, verkleden en nog veel meer.

Om 12.00 uur ruimen we weer gezamenlijk op en wordt de tafel gedekt om brood te eten en melk te drinken. Na het eten gaan de kinderen die 's middags slapen naar bed. Voor de andere kinderen is er de gelegenheid om vrij te spelen. Als iedereen weer uit bed is, meestal rond 15.30 uur, eten we met z'n allen een tussendoortje en drinken we nog wat. Daarna kan er weer gespeeld worden.

Het is mogelijk om je kind warm eten mee te geven. We geven de kinderen hun maaltijd rond 16.30 uur. Later is niet mogelijk omdat dan de meeste kinderen gehaald worden en dit te onrustig is tijdens het eten.

Last modified onMonday, 05 August 2019 23:11
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

Email
More in this category: Opening hours »

Didactic vision

About Knorretje

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: