Menu

Bitcare is online!

met trots delen wij jullie mede dat wij vanaf 1 augustus 2016 gebruik gaan maken van een nieuw softwaresysteem genaamd Bitcare. Met behulp van deze online dienst kunnen wij de communicatie met jullie als ouders/verzorgers nog verder optimaliseren en de dagelijkse gang van zaken op Knorretje transparanter maken.

 

Met Bitcare zullen gedurende de week activiteiten en foto’s online met jullie gedeeld worden. Via een app en via de website kunnen jullie zien hoe laat jullie kind(eren) hebben geslapen, gegeten en gedronken en welke leuke activiteiten er met de kinderen zijn ondernomen. Ook kun je de planning bekijken en verzoeken indienen omtrent vakanties, ziekte, extra dagen en ruildagen. Daarnaast kun je (in dringende gevallen) chatten met de leidsters op de groep en berichtjes achterlaten. Met Bitcare blijf je altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van jullie kind(eren). Zo kun je zorgeloos werken èn hoef je niets te missen!

Binnenkort ontvangen jullie een mail met de uitnodigingslink van Bitcare. Als je je hebt aangemeld kun je vervolgens de dagelijkse activiteiten van je kind(eren) volgen via de app voor je smartphone en tablet. Deze app kun je vinden in de Appstore en de Google Playstore onder de naam 'Bitcare voor ouders'.

 

Daarnaast kunnen jullie het digitale dagboekje, het contract en eventuele documenten inzien via het Bitcare ouderportaalhttps://app.bitcare.com. Als je vragen hebt, kun je de Bitcare helpdesk raadplegen.  http://www.help.bitcare.com

Lees meer...

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: