Menu

Het team

Het team van Kinderdagverblijf Knorretje bestaat uit vier vaste leidsters. Daarbij werkt er momenteel één stagiaire bij ons. We stellen ons team hier graag aan je voor!

Mandy Westerhof

Ik ben Mandy Westerhof en ik ben de eigenaresse van Kinderdagverblijf Knorretje! Het werken met kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar heeft me van jongs af aan al aangesproken. Na verschillende oppasbaantjes te hebben gehad besloot ik dan ook om er mijn werk van te maken en ben ik met de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker gestart op het Noorderpoort College in Groningen. In augustus 2000 ben ik bij Knorretje als stagiaire aan de slag gegaan en tijdens mijn opleiding kreeg ik een baan als pedagogisch medewerker aangeboden.

Na een aantal jaren, in 2009, kreeg ik de kans om het kinderdagverblijf over te nemen. Deze heb ik met beide handen gegrepen omdat ik altijd al "eigen baas" wilde zijn. Het werk dat je leuk vindt uitvoeren in je eigen bedrijf, dat vond ik een unieke kans! Dit doe ik nu met veel plezier en samen met de andere dames hebben we een leuk en enthousiast team gecreëerd.

Een van mijn belangrijkste taken is het waarborgen van de kleinschaligheid, het behouden van dat huislijke gevoel dat je krijgt als je bij ons binnen komt. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen zich thuis voelen op Knorretje en er een fijne, leerzame tijd doorbrengen!

Carlita Halma

Hallo, ik ben Carlita Halma en ik woon in Groningen. Ik werk 36 uur op kinderdagverblijf Knorretje. In 2004 heb ik mijn opleiding spw3 afgerond en heb daarna voor een paar uurtjes per week een tijdje gewerkt op een ander kinderdagverblijf. Daarnaast heb ik ook nog een aantal uur op een callcenter gewerkt. Ondertussen bleef ik solliciteren naar een vaste baan en zo ben ik uiteindelijk bij kinderdagverblijf Knorretje terecht gekomen.

Vroeger heb ik veel op mijn neefjes en buurtkinderen gepast . Dat vond ik zo leuk dat ik daarom de opleiding SPW heb gekozen. Ik ben blij dat ik uiteindelijk bij Knorretje terecht ben gekomen. Het werken met kinderen is leuk, je ziet ze opgroeien, hun eerste woordjes, hun eerste stapjes, hun verhalen. Het is zo mooi om dat te zien en te horen. Daarom ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk...

Christina de Hoop

Mijn naam is Christina de Hoop en ik woon in Peize. Ik ben trotse moeder van mijn dochter Sophie en mijn zoon Noek. Vier dagen per week werk ik bij Knorretje. In 2002 het eerste jaar van mijn studie heb ik stage gelopen op Knorretje. Toen ik na drie jaar mijn SPW 4 diploma heb gehaald ben ik eerst in de gehandicaptenzorg gaan werken. In 2008 werd ik moeder en vond ik het niet prettig om in de weekenden en avonden te werken.

Er kwam een baan vrij op Knorretje en ik was gelijk enthousiast. De huiselijke sfeer, de ruimte, het hechte team, ik ben heel blij weer terug te zijn! Het is ook zo mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen in de vier jaar dat ze bij ons zijn. Ook mag ik graag met de kinderen knutselen, voorlezen en zingen. Ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk.

Sharon Hovenga-Smit

Hallo mijn naam is Sharon Hovenga. Ik ben in 2009 begonnen als stagiaire bij kinderdagverblijf Knorretje. Halverwege mijn opleiding heb ik een werk-leercontract gekregen en ben ik gaan werken op het kinderdagverblijf. In januari 2012 heb ik mijn diploma SPW gehaald en ben ik als pedagogisch medewerkster in vaste dienst gekomen. Ik werk op de maandag, dinsdag-middag en de woensdag.

Werken met kinderen vind ik erg leuk om te doen! Deze jonge doelgroep is nog alles aan het ontdekken, leren, spelen en onderzoeken en ik vind het erg leuk om te zien hoe zij dit doen. Hier geniet ik van. Ik ben zelf ook moeder, en ik weet hoe belangrijk een kind is. Veiligheid, geborgenheid en een ruimte om vrij te kunnen spelen, ontdekken en leren is heel belangrijk voor een kind.

Petra Woddema

Mijn naam is Petra Woddema, ik ben 21 jaar oud en woon in Ulrum. Ik ben in 2011 bij kinderdagverblijf Knorretje terecht gekomen om stage te lopen. Dit beviel zo goed dat ik de rest van mijn opleiding hier heb afgemaakt. In juni 2013 heb ik mijn diploma SAW pedagogisch werk niveau 4 behaald. Het werken in de kinderopvang is wat ik het liefste doe. Het verzorgen van de kinderen maar ook het begeleiden en stimuleren bij de ontwikkeling vind ik erg leuk om te doen. Het is mooi om te zien hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen in de eerste jaren van hun leven. Ik werk met veel plezier bij kinderdagverblijf Knorretje. Wat ik heel fijn vind is dat wij een kleinschalig kinderdagverblijf zijn. Wij werken met een vast team en zo hebben wij ook altijd vaste gezichten op de groep. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat de aandacht voor het kind optimaal is.

In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met familie en vrienden. Daarnaast ben ik lid van een voetbalvereniging. Ik doe hier een aantal vrijwilligers taken en natuurlijk voetbal ik hier zelf ook. Dit doe ik dan ook met veel plezier.
Laatst aangepast op dinsdag, 27 augustus 2013 10:59
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

E-mailadres
Meer in deze categorie: « Locatie Groningen Ervaringen ouders »

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: