Menu

Groepsleiding

Expertise

Kinderdagverblijf Knorretje in Groningen werkt met een vast team van ervaren en gediplomeerde groepsleidsters. Ze hebben minimaal een afgeronde, kindgerichte mbo-opleiding, een EHBO-diploma voor jonge kinderen en bedrijfshulpverleningsdiploma (BHV). We werken volgens vaste protocollen voor onder andere veiligheid en ziekte. Deze protocollen en ook onze huisregels liggen bij Knorretje ter inzage. De leidsters volgen regelmatig cursussen en trainingen om hun deskundigheid actueel te houden. Daarnaast werken er altijd stagiairs bij Knorretje. Voor hen de mogelijkheid om in de praktijk ervaring op te doen; voor ons belangrijk om door de stagiairs op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Stagiairs blijven een geheel schooljaar op ons kinderdagverblijf zodat de kinderen vertrouwde gezichten zien.

Continuïteit

Er werken minimaal twee gediplomeerde leidsters per dag. Op de drukke momenten van de dag zijn er drie leidsters op de groep aanwezig. We werken al jarenlang met dezelfde groepsleidsters; we streven ernaar om het verloop onder onze medewerkers zo laag mogelijk te houden.

Al onze medewerkers moeten een verklaring omtrent gedrag (VOG) overhandigen. De groepsleidsters gaan vertrouwelijk om met informatie.

Download het pedagogisch beleid

Het pedagogisch beleid van Kinderdagverblijf Knorretje biedt een basis van waaruit gewerkt en gehandeld wordt met de kinderen. Kernwoorden in ons pedagogisch beleid zijn het bieden van warmte, persoonlijke aandacht en veiligheid en het bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. In ons beleid beschrijven wij hoe wij dit bereiken en wat daarvoor benodigd is.

Download: Het pedagogisch beleid (PDF)

Download: Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid (PDF)

Laatst aangepast op maandag, 18 februari 2019 09:31
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

E-mailadres
Meer in deze categorie: « Groepssamenstelling Ontwikkeling »

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: