Menu

Veiligheid

Voor een kind is een veilige vertrouwde omgeving belangrijk. Knorretje biedt die veilige omgeving. De ruimtes en de inrichting passen bij de leeftijd van het kind. Alle ruimtes in ons pand voldoen aan de strenge veiligheidseisen van de Inspectie en de brandweer. De tuin is geheel omheind.

Behalve veiligheid in en rond het gebouw, letten we er ook op dat de kinderen zich veilig voelen bij Knorretje. We laten ze bijvoorbeeld niet onnodig huilen als ze bang zijn in hun bedje. Dan blijven we bij ze totdat ze rustig in slaap gevallen zijn. Dit is onderdeel van het protocol veilig slapen.

Download het pedagogisch beleid

Het pedagogisch beleid van Kinderdagverblijf Knorretje biedt een basis van waaruit gewerkt en gehandeld wordt met de kinderen. Kernwoorden in ons pedagogisch beleid zijn het bieden van warmte, persoonlijke aandacht en veiligheid en het bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. In ons beleid beschrijven wij hoe wij dit bereiken en wat daarvoor benodigd is.

Download: Het pedagogisch beleid (PDF)

Download: Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid (PDF)

Laatst aangepast op maandag, 18 februari 2019 09:31
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

E-mailadres
Meer in deze categorie: « Ziekte Wennen »

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: