Menu
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

Website URL: http://www.kinderdagverblijfknorretje.nl

Rekentool eigen bijdrage

De Belastingdienst vergoedt een groot deel van de kinderopvangkosten. Wat je uiteindelijk netto betaalt voor kinderopvang hangt dus af van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die je ontvangt. De hoogte van de toeslag is weer afhankelijk van het aantal kinderen dat gebruik maakt van de opvang, van jouw/jullie belastbaar inkomen en het aantal uren dat je werkt. Om een indicatie te krijgen van de netto maandkosten voor de kinderopvang, is er een handige rekentool beschikbaar.

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Bitcare is online!

met trots delen wij jullie mede dat wij vanaf 1 augustus 2016 gebruik gaan maken van een nieuw softwaresysteem genaamd Bitcare. Met behulp van deze online dienst kunnen wij de communicatie met jullie als ouders/verzorgers nog verder optimaliseren en de dagelijkse gang van zaken op Knorretje transparanter maken.

 

Met Bitcare zullen gedurende de week activiteiten en foto’s online met jullie gedeeld worden. Via een app en via de website kunnen jullie zien hoe laat jullie kind(eren) hebben geslapen, gegeten en gedronken en welke leuke activiteiten er met de kinderen zijn ondernomen. Ook kun je de planning bekijken en verzoeken indienen omtrent vakanties, ziekte, extra dagen en ruildagen. Daarnaast kun je (in dringende gevallen) chatten met de leidsters op de groep en berichtjes achterlaten. Met Bitcare blijf je altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van jullie kind(eren). Zo kun je zorgeloos werken èn hoef je niets te missen!

Binnenkort ontvangen jullie een mail met de uitnodigingslink van Bitcare. Als je je hebt aangemeld kun je vervolgens de dagelijkse activiteiten van je kind(eren) volgen via de app voor je smartphone en tablet. Deze app kun je vinden in de Appstore en de Google Playstore onder de naam 'Bitcare voor ouders'.

 

Daarnaast kunnen jullie het digitale dagboekje, het contract en eventuele documenten inzien via het Bitcare ouderportaalhttps://app.bitcare.com. Als je vragen hebt, kun je de Bitcare helpdesk raadplegen.  http://www.help.bitcare.com

Aanmelden en plaatsing

Van eerste contact tot aanmelding

Wij nodigen aanstaande ouders graag uit voor een rondleiding in kinderdagverblijf Knorretje en kennismaking met de leidsters. In een eerste gesprek kijken we of het kind op de gewenste dagen/dagdelen geplaatst kan worden. De minimale afname van opvang is 2 dagdelen per week. Dit is om pedagogische redenen. Door een zekere regelmaat in opvang aan te bieden, went het kind aan de leidsters en de andere kinderen.

Meldt je kind(eren) aan via het online inschrijfformulier

Plaatsing

In een kennismakingsgesprek kijken we of je kind op de gewenste dagen/ dagdelen geplaatst kan worden. Als dat het geval is, krijg je hiervan een bevestiging van plaatsing en kan tot daadwerkelijke plaatsing worden overgegaan. De inschrijving (maar ook het opzeggen) is altijd per de eerste of vijftiende van de maand.
Na de geboorte van het kindje ontvangen wij graag een geboortekaartje zodat we aan de hand van de gegevens het plaatsingscontract kunnen maken. Na ondertekening van dit contract staat je kind officieel ingeschreven. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn van 1 maand zonder vast opzegmoment.

Download: Plaatsingsvoorwaarden KDV Knorretje (PDF)

Wennen

Wij nemen ongeveer 1 maand voor de ingangsdatum van de opvang contact op. We maken dan een afspraak voor het wennen van ouders en kind. We hebben dan ook de gelegenheid om wat dieper in te gaan op de gewoonten en bijzonderheden van je kindje. De tweede keer komt je kind een dagdeel wennen.

aANMELDINGSFORMULIER Knorretje

Vul alstublieft de benodigde NAW-gegevens in
Naam(*)
Ongeldige invoer

Adres(*)
Ongeldige adres

Postcode(*)
Ongeldige postcode

Woonplaats(*)
Ongeldige woonplaats

Telefoonnummer(*)
Ongeldige telefoonnummer

E-mail(*)
Ongeldige e-mail

Vul de benodige gegevens over u kind(eren) in
Aantal kinderen(*)
Kies het aantal kinderen

Hoeveel kinderen wilt u aanmelden?

Naam 1e kind(*)
Voer een naam in a.u.b.

Geboortedatum(*)
Ongeldige geboortedatum

Naam 2e kind(*)
Voer een naam in a.u.b.

Geboortedatum(*)
Ongeldige geboortedatum

Naam 3e kind(*)
Voer een naam in a.u.b.

Geboortedatum(*)
Ongeldige geboortedatum

Selecteer uw voorkeuren
Plaatsing vanaf(*)
Ongeldige Datum

Dagdelen (min. 2)(*)

Selecteer twee of meer dagdelen

Ongeldige invoer

Abonneren op deze RSS feed

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: