Menu

Tarieven

Algemeen

Ouders, werkgevers en overheid betalen samen de kosten voor de kinderopvang. Dit is zo geregeld in de Wet Kinderopvang uit 2005. Bij de belastingdienst/toeslagen kunnen ouders een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang aanvragen. Knorretje is bij de gemeente Groningen geregistreerd. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen en wordt maandelijks door de belastingdienst uitgekeerd.

Tip: vraag de kinderopvangtoeslag op tijd aan.

Onze tarieven


Knorretje hanteert de volgende tarieven in 2019:

Prijs per dag: € 86,20
Prijs per dagdeel: € 45,15
Prijs per uur: € 8,21

De maandprijs is gebaseerd op de volgende berekening: 10,5 uur openstelling per dag, vermenigvuldigd met 51 weken per jaar, gedeeld door 12 maanden per jaar. De betaling vindt vooraf plaats, door middel van een automatische incasso.

Extra dagdelen

Bij Knorretje zijn we flexibel. Als je een opvangdag wilt ruilen, dan kan dat (uiteraard in overleg). Bovendien krijg je kosteloos 4 extra opvangdagen per jaar. Dit houden we bij met een strippenkaart. Overleg wel vooraf met de leidsters of de gewenste extra dag mogelijk is. Heb je extra opvang nodig, dan kun je extra uren afnemen. Hiervoor ontvang je een factuur. De opvang is inclusief eten, fruithapjes, drinken, luiers en verzorgingsproducten. Ouders nemen zelf groentehapjes en flesvoeding mee naar Knorretje.

Proefberekening

Wil je weten wat de kosten en toeslag voor de kinderopvang bedragen, maak dan een proefberekening. Meer informatie over de belastingtoeslag is te vinden op: http://www.toeslagen.nl.

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Laatst aangepast op donderdag, 23 januari 2020 12:30
Kinderdagverblijf Knorretje

Kinderdagverblijf Knorretje is een kleinschalig, particulier kinderdagverblijf, gevestigd in de wijk Helpman in Groningen.

E-mailadres

Contact

Kinderdagverblijf Knorretje
Emmastraat 7
9722 EW Groningen
T: 050 - 280 8724
E: